On behalf o Scots Radio congratulations 
tae the winners, nominees an performers at the Scots Language Awards 2021. Weel deen abidy. An a special mention tae Derrick McClure – presented wi the Janet Paisley Award for services to Scots. 

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from Scots Radio.

You have Successfully Subscribed!