The New Writer Awards hiv helped mair than 140 creative fowk since 2009. (Credit: Creative Scotland)

The ten winners o the Scottish Book Trust’s New Writers Awards 2022 hiv been announced. Wi the funding o Creative Scotland, the awards provide an opportunity for ten awardees tae receive professional instruction an support tae help them publish their writing.

This year’s winners included Agata Maslowska, Helena Fornells Nadal an Roshni Gallagher in the Poetry section; Armarna Forbes an Lindsay Hurst in the Children’s and Young Adult section; Dougie Strang, Eimear Bush, Firas Ibrahim an Rae Cowie in the Fiction and Narrative section; an Shelagh Campbell in the Gaelic section.

Alex Bett, Head of Literature and Publishing at Creative Scotland stated: “Scottish Book Trust’s New Writers awards recognise the wealth of talent in the ranks of Scotland’s developing writers and takes these individuals to the next level through tailored mentoring and training.”

Mair information aboot the Awards is available on the the Creative Scotland website.